Ilan Halimi blev fundet liggende ved en jernbanestrækning uden for Paris 13. februar. Han havde stiksår og brændemærker på 80 procent af kroppen og døde på vej til hospitalet.

Krystal natten gentages i Frankrig. Hvornår er det Danmarks tur ?

Han var nøgen og bundet i ugevis. De skar i ham og til sidst hældte de brændbar væske over ham og satte ild til ham, fortæller en efterforskningsleder til franske medier

http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=336157

Måske kunne vi nu få lidt fokus på hvorfor danske jøder skal have sikkerhedsvagter til stede når de går i synagoen. Sådan har det været mange år i Danmark allerede. Hvor langt skal dette komme før der bliver reageret ?

Blandt danske jøder har det længe været kendt, at Nørrebro er et farligt område. Chefkriminalinspektør Per Larsen har rådet jøder til ikke at bære Davidstjernen og mener i øvrigt, at jøder bør opføre sig diskret:

»Insisterer man som jøde på at gå rundt på Nørrebro, så kan det da godt være, det giver nogle problemer. Jøderne må selv være med til at undgå konfrontationerne,« sagde han til Jyllands-Posten 11. august sidste år.

Nu er det nok !

og PS: Jeg håber Leo Pharma og Arlafoods skammer sig rigtigt meget.

5 Comments

 1. whodares

  Også i den grad, og så tillader vores røde sig at sammenligne muslimer med ww2s jøder….GUD FADER !

  Jeg ved godt hvem der minder mest om nazidrengene, jeg ved også godt hvor Mein Kampf sælger best !

 2. En arabisk oversættelse af Hitlers “Mein Kampf” ligger nummer 6 på den palæstinensiske bestseller-liste og stryger over disken i alle dele af mellemøsten. Bla Tyrkiet…

  http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/4361733.stm

  Adolf Hitler’s autobiography, Mein Kampf, has become a bestseller in Turkey – sparking fears of growing anti-Semitic feelings in the country.

 3. Johan

  …og de Radikale mener ikke indvandringen skal begrænses. R+Politiken skabte problemerne, herefter nægtede de at der var problemer, og nu siger de at problemerne er regeringens skyld

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *