Folket der opfandt flykapringer elsker stadig det eneste de er rigtigt gode til.

63 procent af palæstinenserne mener, at optøjer og voldelige angreb er et fornuftigt svar på de tegninger af profeten Muhammed, der blev bragt i Jyllands-Posten i september.
Det viser en meningsmåling, der er foretaget af Det Palæstinensiske Center for Offentlig Opinion.

http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=440963

2 Comments

 1. KNET

  Lad os endelig bare fortsætte med at give disse mennesker millioner i ulandshjælp hvert år.

 2. Hvis de sender så meget som 1 krone, så melder jeg dem til politiet

  Ny definition af terrorisme

  I terrorpakken er der indsat en særlig terrorismebestemmelse i straffelovens § 114, som indeholder en definition af begrebet “terrorisme”. Terrorisme er i straffeloven således defineret som en række meget alvorlige forbrydelser (f.eks. drab, brandstiftelse, kidnapning og flykapring), og som begås af grupper, organisationer og personer for at skræmme befolkningen, destabilisere samfundsordenen eller søge at tvinge danske eller udenlandske myndigheder og internationale organisationer til at foretage eller undlade at foretage en handling.

  Som en væsentlig nyskabelse er bestemmelsen i modsætning til den tidligere gældende bestemmelse i straffelovens § 114 ikke begrænset til at beskytte danske samfundsforhold. Både udenlandske myndigheder og samfundsordener vil være beskyttet efter bestemmelsen, ligesom også internationale organisationer er omfattet. Dette medfører en væsentlig udvidelse af bestemmelsens anvendelsesområde og betyder, at langt flere grupper og organisationer i verden og danske handlinger, der sigter på at yde støtte til disse, vil være omfattet af den nye § 114.

  http://www.pet.dk

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *