Rødgardisten Ole Stavad stopper.

Ole Stavad (S) har uden afbrydelser været medlem af Folketinget siden marts 1980, men efter næste folketingsvalg vil det være slut. Eftersom Sæby-kredsen nedlægges som selvstændig kreds den 1. januar 2007, har han besluttet at stoppe ved det næste valg.

Rødgardisten Ole Stavad, var som skatteminister foregangsmand for undergravelsen af skatteborgernes retsikkerhed. Nu er han væk, og jeg erklærer denne dag national mindedag for tabet af retsikkerheden på skatteområdet. Må skammen hvile over ham til evig tid.

http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3643370/
Sandheden Pernille Blach Hansens farvel til Folketinget

Join the Conversation

1 Comment

  1. Nu husker jeg ikke specielt noget om retssikkerheden eller mangel på samme under Stavad, men ret beset har han været en af de mest fagligt kompetente på sin post, og var sine embedsmænd ligeværdige.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *