Join the Conversation

4 Comments

  1. Det giver ihvertfald råderum at vi ikke slæber rundt på en tung rentebyrde til udlandet.

    Nu handler det vel om at fordele pengene så vi fortsat sikrer en vækst i danmark, betaler nationalgælden og endeligt fjerner nogle af de mange skatter og afgifter som hæmmer initiativ og handlefrihed.

    Men jeg tror ikke på skattelettelser lige nu – det vil overophede den danske økonomi. Derimod tror jeg på skattelettelser når væksten aftager eller vi ligefrem kommer ud i nedgangstider.

    Men lige nu er vi umådeligt langt væk fra den økonomiske afgrund den Socialdemokratiske Knud Heinesen talte om i slutningen af 70’erne…

  2. Bare vent.. Det kommer ikke til at vare længe i mediedebatten før det bliver et argument at >>det har “vi” da råd til, vi er jo gældfrie<<.. Nej, midlerne tilhører dem der skaber dem.. Så er den ikke længere for mig..

  3. Kan I huske den gang Anker Jørgensen blev sammenlignet med en femøre: Lille, rød og værdiløs! Den sidste udmøntede femøre i Danmark var i hans tid, det var en meget lille og aldeles ubrugelig mønt. Rød og værdiløs.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *