Kim Larsen

Kim Larsen. Folkets skjald, der frabeder sig at komme på finanslovens livsvarige kunstnerstøtte – har igen scoret point. Ved 5 maj arrangement i Århus fik nationalskjalden Kim Larsen, som i dagens anledning mødte op med to nyskrevne lejlighedssange – en hyldest til demokratiet og en sang tilegnet de vittighedstegnere, som bliver truet på livet.

»Det er det skammeligste, der er sket, siden danske frihedskæmpere måtte gå under jorden i 1940-1945,« bemærkede Kim Larsen, inden han sang nummeret Hat og briller med omkvædet:»Vi si’r bebe – for det må vi hel’re, før det hele går i hat og briller.«

http://www.jp.dk/aar/artikel:aid=3715696/

Johan via Snaphanen via Polemikken

Respekt Larsen.

2 tanker om "Kim Larsen"

  1. Resten af seancen i Århus, var der yil gengæld ikke meget at glæde sig over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *