Se hvad din nabo tjener.

Det skal være muligt at se, hvad vi hver især betaler i skat, mener skattemedarbejdere. Skattekontrollen er under pres. Derfor skal der laves åbne skattebøger, så danskerne kan holde hinanden i ørerne og se, hvad vi hver især betaler i skat, skriver Erhvervsbladet.

Nu skal småligheden, midsundelsen og janteloven være statsautoriseret. Enhver lille snushane skal kunne dykke ned i dybt private forhold, ligesom i Sverigstan (mener ansatte i skattevæsnet). Vorherre bevars, hvor finder de dog sådan nogle små lommefascister ?

http://www.berlingske.dk/business/artikel:aid=736844/

3 Comments

  1. Christian

    Hvad med åbne socialbøger – se hvad naboen får i offentlige ydelser ?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *