Forplantning for begyndere

Kære danske politikere,

Dette er en sædcelle og et æg. Når de 2 mødes, vokser de sammen og danner efter 9 måneder en baby. Hvis begge forældrene leverer et æg til denne process, vil der med sikkerhed ikke opstå en baby. Dette er ikke mit, eller andre danske skatteyderes ansvar – men den måde naturen har indrettet det på. Beklager.

I de fattige lande sker det ofte at en sædcelle og et æg mødes, selv om hverken mor eller far har lyst til at få en baby. Alligevel kommer der et lille menneske ud af det, og det lille menneske ønsker sig intet mere her i verden en et par forældre der kan elske det og drage omsorg for det. Det ville sikkert være bedst hvis der både var en mor og en far til dette lille barn, men jeg er ret sikker på at det trods alt ville foretrække 2 mødre – hvis alternativet er et liv på et usselt børnehjem i et uland.

Selvfølgelig kan nogle homoseksuelle blive gode forældre (som nogle hetroseksuelle også kan), men hold med at tro at natures uretfærdigheder alle kan løses med et greb i skatteydernes lommer. Det er jo absurd.

mvh Skattetryk.dk

5 Replies to “Forplantning for begyndere”

  1. Vel talt, om end jeg havde foretrukket at det anglificerede franske ord “baby”, som jeg hader inderligt, var erstattet med ordet “barn”. Forresten staves “absurt” med d. Ordet har intet med PH-værdier at gøre.

    Med venlig hilsen,
    Kristoffer Mogensen

  2. Fødselstallet taget i betragtning, er offentlig betaling for behandling mod barnløshed en god ting, uanset hvem det gælder.

    Helt optimalt ville det være at finansiere det ved at nedskære partitilskuddet eller at tage licenskroner fra DR, men pengene måtte for min skyld også gerne komme fra det offentlige’s finansiering af flamenco-guitar på aftenskole…

  3. enhver form for offentlig indblanding og planøkonomi er altid dårligt… skal staten også til at betale restaurantregninger for nyforelskede ? det er da et godt formål og måske fører det endda børn med sig.. !! nej vel.. vi må væk fra den pattebarnsmentalitet, og danskerne må til at lære at stå på egne ben.

Lukket for kommentarer.