Ebberød bank

Efterlønsmodtagere firedobler lønnen. Lavtlønnede efterlønsmodtagere stiger fire gange i løn på grund af lempeligere regler for modregning i arbejdsindkomst. DA kalder det Ebberød Bank. For efterlønsmodtagere med job ved siden af er der godt nyt at hente i velfærdsreformen. Lønnen stiger op til fire gange.

http://www.jp.dk/erhverv/artikel:aid=3811618/

Danmark har verdens mest fastfrossede topskat. Og det sender landet ned på en sidsteplads i det internationale kapløb om lavere skatter, viser nye beregninger fra Dansk Industri. Kampen om de kloge hoveder har de senere år kastet verdens lande ud i et sandt kapløb om at få bragt de højeste skatteprocenter ned på et lavere niveau.

http://www.berlingske.dk/grid/business/artikel:aid=755608

Generationen der åd sine egne børn bliver forgyldt på bekostning af den arbejdende 1/3 af befolkningen. De stjæler, med hjælp fra uduelige politikere, fra dem der samtidig betaler deres gæld. De dygtige, arbejdsomme og flittige plyndres for at uduelige nasserøve kan leve på første klasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *