Dramaet om æresskallen fortsætter

LONDON. Marco Materazzi, 32, har mordhotats av muslimska extremister.
Han skyddas nu av livvakter. – Materazzi är livrädd, säger en källa…..

….Materazzi befinner sig nu på hemlig ort med sin familj.

http://expressen.se/index.jsp?a=634525
Via Snaphanen

Forestil jer at en fransk/algersk fodboldspiller havde udøvet en voldshandling mod en italiensk fodboldspiller ved at give ham en skalle. Dernæst gik europæisk presse i almindelighed, og fransk presse i særdeleshed, igang med at dreje fokus over på hvorfor gerningsmanden gjorde dette. Synder ender med at blive offer, og offer bliver synder. Pludselig var synderen (eller var det offeret ?) blevet så stigmatiseret af den sædvanlige muslimske haderetorik og stupide europæiske presse, at han måtte gå under jorden af frygt for sit, og sin families, liv !

Ville det ikke være langt ude ?

2 tanker om "Dramaet om æresskallen fortsætter"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *