Galejslaverne

Finansminister Thor Pedersen (V) er en af kongerigets dygtigste købmænd. I hvert fald er de selskaber, som staten via Finansministeriet ejer, langt bedre end de fleste private virksomheder til at tjene penge. Det viser en gennemgang af samtlige 2005-regnskaber fra statens selskaber.

Gennemgangen viser, at selskaber som Københavns Havn, DSB, Dong og Danske Spil A/S sidste år i gennemsnit kunne præstere en overskudsgrad på hele 27 pct.

Det er fire gange så meget som Danmarks 100 største private virksomheder, der i 2005 nåede en overskudsgrad på 7 pct. i gennemsnit.

http://borsen.dk/650.91913

De danske galejslaver/skatteydere belastes først med verdens højeste skattetryk. Dernæst brandbeskattes de med en urskov af afgifter. Til slut kan de bruge de småpenge der er tilbage i statens monopol butikker. Statens indtægter bruges så til at sende folk ud i betalt lediggang – lave kampagner imod sort arbejde og lave hjemmesider for at vi skal få flere iværksættere !

Var der nogen der sagde Ebberød Bank ?

2 thoughts on “Galejslaverne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *