Muslimer må afvise håndtryk

Rotterdam dømt for diskrimination, da byen afviste muslimsk jobansøger, der nægtede at trykke kvinder i hånden. Bruxelles Det var ulovligt og diskriminerende, da myndighederne i den hollandske havneby Rotterdam for nylig afviste en muslimsk jobansøger, fordi han nægtede at trykke kvinder i hånden…

JP

Hmm…. hvor er den gamle kvindebevægelse og venstrefløjsfeministerne ? Skal de ikke snart ud på gaden og demonstrere ?

3 Comments

  1. G.Johnsen

    Rødstrømper lader sig hellere undertrykke som dhimmier end svigter deres politiske forbundsfælle, islam.

  2. Marianne

    Med denne skammelige dom, er der nu præcédens for, at vi kvinder aldrig bliver mere end “second rate human beings”, og islamiske leveregler påtvinges os og vore samfund uden blusel af vore egne domstole.

  3. Mads

    Der er mange skammelige domme i skyggen af den evige og irrationelle angst for Islamofobi, som ikke alene hærger politikere og meningsdannere rundt omkring i Europa, men også har et massivt tag i lille Danmark…

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *