olevagnchristensen.jpg
De 2 slagtere Vladimir og Ole, sammen med værkfører Karl.

Ole Vagn fastholder: Lenin var en guttermand

Det socialdemokratiske folketingsmedlem Ole Vagn Christensen lader sig ikke rokke i sit syn på Sovjetlederen, men retter i stedet skytset mod ”liberalistiske debattører”.

180grader

butcher.jpg

Kommunismens forbrydelser var ikke ´enkeltstående tragiske hændelser´, men led i et samlet mønster, der gentog sig overalt, hvor kommunistiske regimer kom til magten. Det er det centrale argument i Kommunismens sorte bog, der som det første videnskabelige værk nogensinde anlægger et globalt perspektiv på den kommunistiske bevægelse og studerer den under en ´kriminalistisk´ synsvinkel.

Køb Kommunismens sorte bog her

Ole Vagn Christensens hjemmeside (den får ikke noget link) kan man læse hans motto:

“Det er i fællesskabet, vores kræfter ligger”

Aha Ole, er det virkelig ? Hvad med dem der ikke vil ligge deres kræfter i fællesskabet ? Hvad skal der ske med dem ? Jeg ved godt ! I jeres model skal de tvinges med, deres liv og frihed skal tages fra dem og de skal bankes på plads med politistatsmetoder. Ved du hvad Ole !! Du kan bare komme an, din lille lommediktator.

3 Comments

 1. falkeøje

  Skal disse Lenin-beundrere have lov til at udbrede deres synspunkter, så skal det også være slut med venstrefløjens hylen op, hver gang en nazi-sympatisør siger noget fordelagtigt om nazismen og dens ledere.

  falkeøje

 2. M Jakel

  Lenin, Castro, Chavez, Hitler, Stalin, Kim Jong Il, Mussolini, etc.. De er alle skåret af det samme stykke – og det er deres tilhængere også.

 3. Freddy

  Glem endelig ikke Mao Zedong, Che Guevara, Ho Chi Minh, Nicolae Ceausessu og Pol Pot.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *