Radikal åbenbaring

ru.jpg

RU: Flere ægtefæller bør være tilladt

Det traditionelle ægteskab passer ikke længere til den moderne livsstil, og derfor bør ægteskabsloven ændres, forslår Radikal Ungdom.

Politiken

Det rager hverken RU eller staten hvem der bor på min adresse, hvem jeg boller med, hvem jeg får børn med, eller hvordan jeg iøvrigt indretter mit liv. TAK !

Join the Conversation

2 Comments

  1. Vanvittigt!! Det hjælper nok ikke på de problemer, der kan være i ægteskaber (med vold og ballade) hvis der blev flere aktører. Måske er der blot for at provokere. Det passer overhovedet ikke til dansk kultur. Desuden ser jeg absolut ingen grund til at vi igen igen indfører love og regler som bedre falder i de kære kulturberigende muslimske indvandrerers smag. Vi ønsker dem ikke og deres besynderlige sharia-love vil vi ikke have her i landet.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *