Skandaløs udtalelse, lyder det fra amerikansk side omkring DR-værts udtalelser om terrorangrebene den 11. september 2001…

…- Hr. Blauenfeldts udtalelse om, at Amerika fortjente terrorangrebene den 11. september, var skandaløs. Enhver amerikaner, og især ofrenes efterladte, ville blive lamslået over at høre, at en tv-vært kan give udtryk for den slags holdninger på dansk fjernsyn, siger Alistair Thomson, talsmand for den amerikanske ambassade i Danmark.

DR har efterfølgende droppet at genudsende showet, men optagelsen ligger frit tilgængeligt på YouTube.

Berlingske

Historien er også nået til USA nu, og mine personlige venner i New York er chokerede. Vi har ikke hørt det sidste til denne sag.

2 Comments

  1. Daffy

    Desværre er Jens Blauenfeldt for gammel til at han gik med ble i 2001, selv om hans udtalelser tyder på det. Ethvert menneske der så tragedien på tv, må føle afsky for denne ugerning , og hans udtalelser tyder på en åndsudvikling, der er stoppet omkring 14 års alderen.
    Han fatter ikke virkeligheden.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *