dsc00749.JPG

Jeg fik øje på denne valgplakat i dag, og troede først det var en joke. Men det viser sig at et eller andet sindsyge hospital (Schiller Instituttet) har opstillet en patient til folketingsvalget. Jeg måtte selvfølgelig google dette besynderlige fænomen. Coin har kikket på dem tidligere, og fundet ud af de ikke kan lide liberale tanker. Hmm.. Hvem plejer ikke at kunne lide liberale tanker, tænker jeg så ? Efter et hurtigt kik på dem, fandt jeg frem til at de dyrker en fyr ved navn Lyndon LaRouche. Schiller Instituttets er en meget mystisk kult bygget op om hans ideer.

Nå ja, det bliver sjov at se hvor mange stemmer de får.

3 Comments

  1. Sally Sørøver

    Yes Magnettog over Kattegat – en fed mærkesag – men jeg spørger bare, hvornår kommer det finanskrak?

  2. Jakob

    Disse typer (LaRouche) dukkede op på Handelshøjskolen i København ved sidste valg, da Anders Fogh var forbi og tale i et fyldt auditorium. Havde en længere diskussion med tosserne. Stærkt underholdende. De havde også en Enhedslisten-kandidat med. De mindede mig mest om nogle “born-again”-et-eller-andet 🙂

    Magnettog – jov jov, det kan da måske være godt nok – hvis det kan finansiere sig selv og så videre. Om magnettog lige er sagen – det må komme an på en undersøgelse. Deres forslag minder mig lidt om det Simpsons-afsnit, hvor Springfrield skal have monorail 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *