shot0001.jpg

Kære Kai,

Jeg har læst igennem jeres hjemmeside, og det var meget lærerigt. Tænk engang at gøgl jo næsten er en videnskab, og det kræver så mange seriøse menneskers indsats. Der var en enkelt ting der bekymrede mig, og det er derfor jeg skriver til dig Kai. Der stod på jeres hjemmeside at du stod for “arbejdsrelaterede opgaver”. Hvad betyder det ? Skaffer du et job bagefter ? Eller skal jeg arbejde som selvstændig ? Og skal jeg så momsregistreres ?

Med gøglerhilsner Allan

Gøglerskolen
Facebook

6 Comments

  1. Den Kutteklædte Hævner

    Jeg søger ind på deres kontorlinie da jeg seriøst trænger til at blive hurtigere til at spille minestryger 😛

  2. Sally Sørøver

    Gad vide om de kan lære en sørøver noget? Spild af penge åh yes!

  3. Anna Lyttiger

    “Humanøkolog”???? Fra Aalborg universitet??? Du milde… 😛

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *