Jesper Egtved Hansen

jesper.jpg

Jesper Egtved Hansen blev dræbt af venstreorienterede danske terrorister 3. november 1988 ved et bankrøveri mod Købmagergades Postkontor. Pengene skulle gå til Folkefronten til Palæstinas Befrielse. Han blev 22 år gammel. Jeg gik i parallelklasse med ham på Slagelse Gymnasium, men kendte ham ikke personligt. Efter sigende var han et venligt begavet menneske og en dygtig håndboldspiller. Hele forløbet i Blekingegade sagen bekræfter mig i min opfattelse af Danmark som et venstreorienteret diktatur.

Lægen, der forsynede Blekingegadebanden med CPR-numre fra sine patienter, arbejder stadig som læge. Hun blev aldrig tiltalt.

Avisen
via Hodja

Der var 2 mulige gerningsmænd til mordet på Jesper Egtved Hansen. De er aldrig blevet dømt for mordet, tog en skatteyderbetalt uddannelse i fængslet og den ene fik job for Københavns kommune. Venstrefløjen beskytter sine egne, også morderne. Kollektivisternes terror over individet lever videre.

Søren Krarup: En politimorder iblandt os

2 thoughts on “Jesper Egtved Hansen

  1. Minder mig om ordsproget: “One hand washes the other…”

    Hver en sten må vendes i den sag her, og alle idømmes hårde straf…. Glem det med med de hårde straffe, glemte lige hvor jeg befandt mig… 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *