Socialdemokrater til kamp mod boligejerne (i arbejdstiden)

Slut med at låne til privat forbrug i friværdien, var en af ideerne. En anden: Lejerne skal også have deres egen friværdi ved at de får ti procent af deres husleje sat ind på en konto.

Berlingske

Nu viser socialdemokraterne deres sande ansigt. Beslaglæggelse af vores private ejendom og støtte til kollektive løsninger. Selv om socialdemokrater prøver at bilde os noget andet ind, så ved vi godt at det er det de inderst inde går og drømmer om.

Ritt og 280 andre socialdemokrater brugte fredag formiddag på at finde nye måde at udvide den danske totalstat, og jeg har et spørgsmål i den anledning.

Jeg ved at Ritt er på fast løn som borgmester i København, og jeg antager at en del de andre 280 også er fast ansatte (nok i det offentlige) – men hvordan kan de holde politiske møder i deres arbejdstid ? Det kan jeg da ikke ! Må jeg udbede mig en forklaring på dette ?

En tanke om "Socialdemokrater til kamp mod boligejerne (i arbejdstiden)"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *