Pampervældets pensionsordninger

jabba_the_hut.jpg

Mere end 400 nuværende og tidligere 3F’ere har pensionsordninger, der svarer til den, som afgående LO-formand Tine Aurvig-Huggenberger nu kræver udbetalt…..

Business

Jeg hører ikke til dem der får ondt i røven over andres indtægter, hvis de altså skabes på baggrund af frivillige aftaler. Problemet med millionærpampernes store pensionsordninger er at de er betalt af mennesker som er tvunget til at være medlem af deres fagforening. Pampernes underbosser regerer stadig over et mafialignende system på mange arbejdspladser, hvor man skal betale sin månedlige afgift for at være på arbejdspladsen i fred. Lad det frie markedsmekanismer tage over, giv de ansatte total frihed i valg af fagforening, drop skatteydertilskuddet til a-kasserne og lad os så se hvor mange medlemmer de så har tilbage.

4 tanker om "Pampervældets pensionsordninger"

  1. Syntes vi bør skelne mellem A-kasser og fagforeninger, ligesom jeg syntes fagforeningerne bør skelne mellem faglig kamp og det at politisere generelt.

  2. A-Kasser?

    Hvad er der pludselig blevet ivejen med at forsikre sig imod ledighed?… 🙂

  3. forsikring ? udbetalingerne fra a-kasser kommer da fra statskassen, ikke fra dine indbetalinger. dine indbetaling dækker da kun lige administrationsomkostningerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *