4 Comments

  1. Anna Lyttiger

    Clairvoyant – he! Jeg fik engang en konsultation hos en såkaldt “clairvoyant” i fødselsdagsgave. Det skulle da prøves – klart – med det resultat at jeg fik tudet ørerne fulde af det clairvoyante kvindemenneske (som lignede en som ikke var blevet lagt ned af en rigtig mand i årevis), at jeg havde besat nogle kroppe i det gamle Ægypten, hvor sjælene lige var et smut ude i rummet. Det skulle være årsagen til de eventuelle problemer, jeg måtte have i mit liv.

    Vorherre bevares, havde jeg nær sagt – jeg fatter ikke at folk kan være så stupide at falde for den slags vrævl.

  2. torben

    Det er et fint billed, mens hvis spørgsmålet går på skatteregler i forbindelse med valutahandel, så er der hjælp at hente her.

    Skatteregler

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *