prins Joachims bryllupstale

Politiken: Hjælp os med at skrive prins Joachims bryllupstale

OK !

Kære Marie,

Lad champagnepropperne springe for nu skal der være fest. Vi skal æde, drikke, stå på ski, køre i dyre biler, rejse til fjerne lande og bruge millioner af danskers penge. Selv om vi er en flok uduelige, fordrukne, småt begavede og indavlede tosser – vil de dumme danskere bare klappe og sige ihh åhhhh hver gang de ser os.

Skål for de dumme danskere !!!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Det kunne være fedt hvis han blev enerådig konge og vi sløjfede Christiansborg. Kongehuset koster kun en brøkdel af statens rov og han ville være alt for inkompetent og ha’ for travlt med at spille playboy til kunne gøre den store skade.

    Skal man ha en parasit er det bedre med en lus end et grådigt monster.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *