»Det er dybt dobbeltmoralsk, når Røde Kors på den ene siden kritiserer regeringen for ikke at have bevilget ressourcer til asylområdet, og på den anden side selv bruger de bevilgede penge på en stor løn og personalemaskine i stedet for på asylansøgerne«.

Pol

Røde kors er en folk fede pampere der gør mere skade end gavn for verdens fattige og nødlidende. De beriger sig selv for nødhjælpspenge og “opdrager” verdens fattige til et liv som bistandsmodtagere. Men der er håb forude. Michael har tippet mig om MyC4.com

Hos MyC4.com giver du mikrolån til driftige entreprenører i ulande, og de betaler renter til dig. Dette er vejen frem. Sund kapitalisme, privat kapital og driftige mennesker. Jeg har straks oprettet en konto og overført nogle penge.

Tip Michael

7 Comments

 1. Kenneth Jakobsen

  “Give a man a fish and you feed him for a day. Teach a man to fish and you feed him for a lifetime.”

  At investere i deres små iværksættervirksomheder, er klart noget af det bedste vi kan gøre. At dumpe deres markeder med subsiduerede varer, som kvæler deres lokale udbydere, er ihvertfald ikke specielt intelligent.

  “Hvordan redder man en afrikaners liv?.
  Man fjerner foden fra hans hoved!.”

  Det at dumpe subsiduerede varer på deres markeder, og skærme vores af med toldmure, er efter min mening at træde på deres hoveder.

 2. Kenneth Jakobsen

  “Vi” = Folk selv.
  Ikke “Vi” som i staten “på vores vegne”, sådan som det gerne fungerer herhjemme.

 3. apopov

  Hørt!

  Man skulle bruge EU til noget fornuftigt og lukke Afrika ind i frihandelsvarmen i stedet for at give den meningsløse ulandsbistand, vi giver nu.

  apopov

 4. michael

  fint du har oprettet en konto… held og lykke med investeringerne…

 5. Tommy

  Ja, det er super, jeg oprettede min konto i sidste uge.
  (læste vistnok om det i Nyhedsavisen)

 6. Porcupine

  Jeg er ked af at bryde idyllen, men noget tyder på, at myc4 heller ikke er vejen frem.

  Følg dette link og læs historien om et tilsvarende eventyr i Bangladesh:

  http://www.mises.org/story/2375

  Jeg mistænker myc4 for at have samme skavanker. I hvert fald modtager myc4 gladeligt offentlige midler gennem bl.a Danida, hvilket betyder at konceptet ikke hænger sammen økonomisk.

  Når noget skal have offentlige tilskud for at løbe rundt, har det ingenting med et privatkapitalistisk foretagende at gøre.

  De får ikke mine penge – beklager.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *