5 Comments

 1. William Jansen

  Den ultimative kombination:

  Straight-talk

  …og

  Britisk accent

  Det bliver ikke bedre.

 2. Kenneth Jakobsen

  Befriende når folk kan tale ærligt, lige ud af posen. Specielt hvad angår overtr… ehh religion… ;P

 3. Michael Pedersen

  Jeg bryder mig ikke om jeres afstæmning øverst til højre. Den er unyanceret! Citat: “Gider du arbejde ekstra,for derefter at betale 2/3 af lønnen i skat til folk der holder fri?” Her kan man så klikke ja, eller nej. Hvad taler vi egentlig om? Er det folk på ferie? Sandsynligvis ikke. Er det folk der lidder af social fobi? Dem er der skønsmæssigt 200000 af i Danmark. Er det dem? hvem er det der “stjæler” jeres penge? Man kan da ikke bare klikke alle over en kam. Er det narkomanerne? Vil I bytte? De psykisk syge? førtidspencionisterne? efterløns modtagerne? De blinde? de døve? Det er måske kun dem der på papiret har et arbejde der bidrager positivt til det Danske samfund? Ja, men så hold dog på jeres surttjænte penge, og omfavn Amerikanske tilstande. Så kan I jo låse jer inde hver aften kl. 21:00. En associal afstæmning!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *