11 Comments

 1. Sailor

  Vi har Jelved og Vestager, Lotte, Helle og Mette. Stakkels Danmark

 2. Kenneth Jakobsen

  Hvor mange børn herhjemme, får også en borgerligt liberal opdragelse?.

  De fleste bliver jo delvist opdraget af BUPL pædagoger…. 🙁

 3. Kenneth Jakobsen

  Når det er sagt, er jeg mere begejstret for hende end McCain.

  Hun lyder fornuftig indtil videre. McCain var aldrig min ynglingskandidat hos republikanerne. De burde have valgt Ron Paul. USA har gældsat sig rigeligt, for unødvendige krige som det er, de behøver ikke en præsident som fortsætter den fejl. At gå efter Al Qaeda havde jo været en nødvendig krig, men det er jo ikke det man bruger kræfter på.

 4. Mads

  Jeg må så ærlig indrømme at jeg ikke er synderlig glad for hende. Allerede da jeg så et indslag hvor hun blev præsenteret og jeg hørte at hun var imod abort og homo-ægteskaber faldt kæden af for mig.

  Næh, Ron Paul havde sq været den perfekte kandidat i USA

 5. Selvfølgelig ville Ron Paul være nummer 1.. Ingen tvivl om det, men set ud fra et strategisk synspunkt er hun da fin. Alt det med abort og homo-ægteskaber er selvfølgelig noget bullshit.. Træerne vokser ikke ind i himlen

 6. Jens E.

  @Mads

  Bare så du ved det – Ron Paul ønsker forbud mod abort. Ikke nødvendigvis på føderalt niveau, men i hvert fald på delstatsligt niveau.

 7. Mads

  @Jens E

  Ja, ved godt at hr. Paul var abortmodstander, men han var trods alt en decentraliseret abort modstander. Generelt har jeg intet imod forbud, bare de er decentraliseret ud i det yderste – altså til enkelt personen selv.

  Ron Paul var da nået lidt af vejen 😉
  Ved du hvad hans holdning på homo-ægteskaber var ?

 8. Kenneth Jakobsen

  Abort er jo også det relevante spørgsmål om, hvornår et barn bliver et selvstændigt individ med egne rettigheder?.

  Jeg er egentligt hverken helt for eller helt imod abort. Mener helt klart det er et vanskeligt spørgsmål. Specielt på grund af ovenstående.

 9. Abort er en svær størrelse. Hvornår bliver man et individ ? Jeg er selv meget i tvivl, men holder indtil videre på at det ikke er ved sex, men lidt længere hen i udviklingen.

 10. Lasse

 11. Finn

  Helt fint, igen et bevis på at de ”super religiøse” absolut værken har barmhjertighed, troværdighed, viden eller moral. Det fryder mit ateistiske hjerte at republikanerne har fået samlet sådan en klods om benet op, ris til egen ………

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *