Tyskerne eksporterer deres gamle biler til Danmark, når disse ikke kan leve op til deres egne miljøkrav.

EB

Jeg kommer meget rundt omkring i europa, og Danmark er et uland på mange måder. Vi kører i små gamle skammelkasser, og betaler det meste af det vi tjener i skat. Ynkeligt, og ret mærkeligt at de arbejdende finder sig i det. Måske er det tanken om snart selv at kunne nasse på systemet, eller måske skyldes det DDR’s evindelige propaganda.

6 Comments

 1. apopov

  Danmark er i virkeligheden et u-land, selvom vi så gerne anser det for et højt udviklet land: Vi kører rundt i noget gammelt lort af nogle biler, der er støv på filmene i biografen (til trods for, at den digitale film er opfundet for længe siden) osv. osv.

  Hvornår vågner danskerne op af deres naivitet og selvtilfredshed?!!!

 2. Jimmi Kristensen

  Klart nok, når dagens tilbud hedder køb En bil, betal for fire!
  Minder mig om Auken som med stolthed i firserne kørte i sin forunende østtyske Wartburg som DDR havde foræret ham ;)))

 3. Kenneth Jakobsen

  “der er støv på filmene i biografen (til trods for, at den digitale film er opfundet for længe siden) osv. osv.”

  Nu er de mindre biografer herhjemme, sjældent nogen god forretning skal du se. Hvis det ikke var for reklameindtægter, salg af snacks og specialarrangementer i ny og næh var mange af dem nok lukket.

 4. Porcupine

 5. I lufthavnen ser jeg tit danske luftkaptajner til 1 mill. om året ankomme i deres gamle rustne skrammelkasser og parkere ved siden af 20 årige svenske stewardesser i splinternye BMW’er.. Den danske stat er en umættelig blodigle der suger alt værdi ned i et sort hul.

 6. apopov

  ““der er støv på filmene i biografen (til trods for, at den digitale film er opfundet for længe siden) osv. osv.”

  Nu er de mindre biografer herhjemme, sjældent nogen god forretning skal du se. Hvis det ikke var for reklameindtægter, salg af snacks og specialarrangementer i ny og næh var mange af dem nok lukket.”

  Det er rent faktisk Biocity og Cinemaxx i Århus, jeg taler om, og det er temmeligt store biografer, så jeg holder fast i min påstand om, at Danmark er et u-land.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *