En times ekstra arbejde om ugen fra hver dansker er nok. Venstres finansminister Lars Løkke Rasmussen vil snakke længere arbejdstid med arbejdsmarkedets parter

EB

Du kan glemme det Løkke. Det er bare helt udelukket at jeg gider arbejde mere for at forsørge dine forbandede efterlønnere. Lad dem dø af sult de parasitter. Jeg betaler 2/3 af min løn i skat til jeres lortesamfund, og bagefter 25% moms og et hav af sindsyge afgifter af resterne. I flår mig i boligskatter og pisser på mig når der skal spares. Nu kan det fandme være nok, jeg går på deltid og håber I går på røven allesammen.

4 Comments

 1. Mads

  Hørt! jeg er 20 år og arbejder som ufaglært lige for tiden på en fabrik, jeg græder salte tårer over hver af de kroner jeg tjener i øjeblikket fordi jeg ved min. 40 % af dem går til alt mulig lort jeg ikke har bedt om. Overvejer fandme om jeg ikke bare skal holde mig nede på fradraget næste år og så dangdere den derhjemme resten af tiden. Jeg er blot bange for det bliver for kedeligt at gå derhjemme 🙁

 2. Kenneth Jakobsen

  Jeg vil gerne arbejde mere, men sgu kun for firmaets og min egen skyld. Firmaets interesser er jo også lidt blevet mine, efter jeg købte medarbejderaktier.

  Udover det er jeg enig med Mads, jeg betaler heller ikke misundelsesskatter.

 3. H.J. Hansen

  Dette har ikke noget med ovenståedne at gøre, hehe.

  Dit link: Afmeld din DR licens” virker ikke.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *