Jeg må ud på åbent hav.. HURTIGT !!

blowfish.jpg

Oplevelsesøkonomien er død – byd velkommen til dens afløser…

…velkommen til den nye trend: Transformationsøkonomien, der i grove træk betyder, at man ikke bare skal give forbrugere og kunder en god oplevelse – de skal også transformeres til bedre mennesker undervejs…

….”En serie som Krøniken var jo historieundervisning, så det baskede, og generelt har DR været rigtig gode til at tænke i underholdning, der gør seerne klogere.”

Business

Hold da kæft mand. De er jo utrættelige alle de opblæste idioter der gerne vil opdrage på os. Jeg kan fandme snart ikke holde det ud mere. Pis af, skid, fald døde om, fuck ad helvede til.. LAD MIG VÆRE I FRED !!

Jeg tager snart en lang sejltur – helt ud hvor jeg ikke kan se land.

1 thought on “Jeg må ud på åbent hav.. HURTIGT !!

  1. Selv om jeg ikke altid er enig i indlæg her er det i det mindste godt man stadig kan gå planken ud- frivilligt!
    Overvejelser over at menneskeheden gennem en rum tid overlevede ganske uden noget der ligner økonomi men på suppe og mad og drikke og lidt kærlighed – formoder jeg- synes ganske fraværende.
    God tur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *