Berlingske: Spis skrald

Iværksætterne sætter tingene igang med kapitalisternes penge, de produktive arbejder, staten stjæler hovedparten og deler ud til de uproduktive. Og indtil nu stoppede den der. Men nu har et nyt kuld af parasitter set dagens lys – dem der spiser skraldet fra de før nævnte. Lad os forestille os 3 øer uden forbindelse med hinanden.

1. En ø med kun med kapitalister, iværksættere og produktive mennesker.
2. En ø med kun med stat og modtagere.
3. En ø med kun med folk der kun spiste andres skrald.

Hvem ville mon overleve længst ? 🙂

Freegan.info
Freeganism

11 Comments

 1. Mads

  Hvad hvis man nu er produktiv men godt kan se at det er idiotisk at forretninger hiver friske madvarer ud, blot fordi de er over en bestemt dato sat fra et centralistisk kontrolorgan ?

  At effektiviserer ressourcerne kan da aldrig bliver at være uproduktiv, jeg skal da blankt indrømme at jeg æder ting der falder på gulvet, er for gamle, og som andre har efterladt hvis jeg vurderer at det ikke udgør nogen fare for min organisme. Da jeg var opvasker ved en resturant tog jeg ofte lidt af pomfritterne osv. når tallerknerne kom ud, og betragter da mig selv som produktiv

 2. Kenneth Jakobsen

  @ Allan

  Der er da bedre at folk overtager den ejendom, vi har afstået frivilligt. Altså smidt ud. End når den anden gruppe, tiltvinger sig vores ejendom… 😉

 3. Peter

  Hvis en kapitalist, iværksætter og et produktivt menneske oplever sygdom i
  kort tid… skal vedkommede så flyttes til Ø 3 og ikke have hjælp indtil man er
  produktiv igen?

 4. Peter

  Det lyder bare sådan! Vi andre står sgu da også op og passer vores ting.
  🙂

 5. Godt 🙂 Hvorfor kan jeg ikke få din service i privat regi ? Hvis den er pengene værd, betaler jeg gerne for den.

 6. Peter

  Jeg holder meget af din side og læser med stor fornøjelse,
  men jeg var meget syg på et tidspunkt, fakstisk så syg at jeg
  måtte på førtidspension. Er dog kommet op igen… men det lyder
  ind i mellem som om at ALLE syge bare er nogle nasserøve.
  Jeg var da glad for at der var et samfund som hjalp mig da jeg
  røg ned. Godt jeg kunne få chancen igen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *