comical_naser.jpg

Naser Khader forlader partiet, han selv har været med til at stifte, Liberal Alliance.

– Jeg har brugt min juleferie til at tænke min politiske fremtid igennem. Jeg har fundet ud af, at det ikke er nok med mavefornemmelsen – jeg skal også have hjertet med, skriver han i en pressemeddelelse.

LicensGestapo

Der har igennem længere tid været planer om at skifte Naser Khader ud med Anders Samuelsen, som Liberal Alliances frontfigur, oplyser partiets landsformand.

Berlingske

Jeg har ventet længe på at han blev smidt ud. Nu er vejen banet for et ordentlig borgerligt parti.

Læs også 180grader

6 Comments

 1. Leif

  Nu har gøgeungen ANDERS snart fået skubbet alle de andre ud af reden,så kan han forhåbentlig have hele sit parti for sig selv.

 2. Anders Samuelsen skulle ha været formand fra starten. Alle med bare en smule forstand kan se at ANDERS er en mand med indsigt.

 3. Thomas

  Problemet er måske bare at Liberal Alliance står et fantastisk dårligt brand lige pt.

  Hvis danmark efter næste folketingsvalg ikke har nået liberalt, eller bare borgerligt, parti fortjener danskerne simplethen ikke bedre.

 4. Sørøver Sally

  Lad staten og dens befolkning gå bankerot…det er jo den vej det ender, hvis vi blot skal nyde, og ikke yde.

 5. Kenneth Jakobsen

  @ ALLAN

  Det er vist også Anders’ konklussion nu, så vidt jeg kan læse på hans udmeldinger i dag. Den gang de fordelte rollerne var Khader jo en sand stemmesluger. Men som partiformand har han, som den lille dreng i eventyret siger, intet tøj på overhovedet!…

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *