Mette Wier er noget af det værste velfærdsstaten har at byde på

mw

Rygerne på de små værtshuse skal slukke cigaretterne. Sådan lyder et kontroversielt forslag fra regeringens rådgivere…


Berlingske

Sådan ser din forhenværende fri vilje nu ud. Den hedder Mette Wier, og bestemmer nu hvad du skal putte i din krop. For din krop er ikke din.. Nej, den tilhører staten og Mette Wier. Du skal bare sørge for at den (kroppen) bliver styret i henhold til Mette Wiers anvisninger.

Se hendes CV her. Hun har levet hele sit liv for dine skattepenge og har aldrig været uden for det offentlige system. En velfærdsfascist når de er værst.

11 Replies to “Mette Wier er noget af det værste velfærdsstaten har at byde på”

 1. Født i 1961? Så er hun yngre end jeg er, og jeg vil vove den påstand, at jeg ikke er tilnærmelsesvis så berynket som hun. Og jeg har været storryger siden jeg var 14 år gammel!

  Måske skulle hun passe lidt bedre på sig selv, i stedet for at blande sig i andres liv.

 2. AKF er nu ikke så tosset endda. Langt hen af vejen fungerer de som et alm. konsulentbureau, dog primært med kommunerne som kunder.
  For nyligt har de endda leveret en forsker til CEPOS, så helt væk er de ikke 🙂

  /Nikolaj

 3. Jeg begynder fandme også snart at ryge. Omend ikke andet end så for at generer sundhedsfacisterne

 4. Hvem mon de næste bliver? De overvægtige er der allerede en hetz igang mod, så mon det bliver de rødhårede, de der går med briller, ikke gå i modetøj eller dig? Vi må bare ikke leve på anden vis end “eksperterne” mener. Det ender som i USSR hvor alle var lige, nogle var bare mere lige end andre. Vi skal ikke være et forbudsland? Det er Danmark allerede!

 5. Jeg glæder mig til der bliver indført statsdikteret motion og alkohol salg bliver overført til systembolaget

 6. Jeg er bange for at jeg snart skal til Tyskland og hente øl og slik (ikke at det kan betale sig, men bare af princip) . Og af hensyn til miljødebaten vil jeg køre i fjerde gear hele vejen. Nu mangler vi bare at Falkeøje kommer og giver indvandrene skylden for Mette Wiers ideer.

 7. På grund af dig svensker har kritiseret Danmark…
  Formand og direktør og meget mere en ubegavet menneske har fået mulighed for, derfor hun smiller……..

 8. Hvor er det ufattelig plat at kalde hende en kælling, og bede hende stikke hendes forbud skråt op.

 9. Mette Wier får mit blodtryk til at stige. Jeg tror bestemt det er sundhedsskadeligt. Nogen må standse hende…

Lukket for kommentarer.