Et flertal af politikerne i Folketinget vil se positivt på ønsket om, at prins Henrik fremover skal kaldes kong Henrik.

Berlingske

Fabelagtig ide.. Jeg vil gerne forslå Lars Løkke som Kejser, Pia Kjærsgård som kongelig priviligeret bordelmutter og mig selv som Iraks nye informationsminister. Det er slet ikke latterligt, men helt logisk og fornuftigt – næ folketing består af kloge folk og de danske vælgere er slet ikke en flok lallende idioter. Slet ikke.

6 Comments

 1. Karsten Lund

  Rigets bedste, dygtigste og mest uselviske mennesker findes i Folketinget.

  INGEN TVIVL OM DET!

  God weekend og Gud bevare Danmark.

 2. Poul Holm

  Jeg er royalist, men hvis Henrik bliver Konge, stemmer jeg for nedlæggelse af Kongehuset.

 3. Salvius

  Det er så gennemført latterligt.. Latterligt!.. til grin! Og folk finder sig i det..

 4. Ninett

  For mig er kongelighed ikke en titel men en menneskelig egenskab, og den er jeg rimelig sikker på at Henrik ikke besidder. Alene den disrespekt han viser “sit” folk ved konsekvent at nægte at lære at tale dansk – hans cirkussprog er en hån uden lige.

  Men Herregud, lad dog bare manden få titlen konge. Derefter går der ikke lang tid, før han vil være pave og derefter Gud.

  Og så er det direkte tilbage til muddergrøften.

 5. B Borch Egevang

  Det er en fuldstændig latterlig tanke, at gøre Henrik til konge. Han er og bliver en fremmed uønsket person i Danmark. Han udnytter os og burde være sendt ud af landet, straks da han var færdig med at befrugte dronningen. Hvad nytte er han til nu? – Ja, hvad er i virkeligheden hele det kongelige menageri til for. Det er en enorm udgift for Danmark og kun til glæde for Billedbladet og dets læsere.

 6. Michael

  “Vi har med interesse modtaget din ansøgning vedrørende stillingen som konge af Danmark. Vi må med beklagelse meddele at stillingen er besat til anden side.”

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *