Fond røvet for millioner

Venstrefløjens store pengetank Enkefru Plums Støttefond har stik imod egne regler givet penge til danske EU-partier. Det kan samtidig være i strid med loven, fastslår ekspert.

Berlingske

Direktøren for en af venstrefløjens store og idealistiske pengetanke, Enkefru Plums Støttefond, har gennem de seneste år hævet så store salærer og honorarer i fonden, at han er blevet fondens suverænt største beløbsmodtager.

Pol

Venstrefløjen gør bare det de altid har gjort, og de eneste de kan gøre. De bruger penge, som andre har tjent og de har skaffet sig uretmæssig råderet over. Samtidig ved de at deres venner i politik og stat vil beskytte dem mod at deres tyveri får konsekvenser.

4 thoughts on “Fond røvet for millioner

  1. ”en af venstrefløjens store og idealistiske pengetanke, Enkefru Plums Støttefond….”

    Jojo, oprettet til kommunistisk undergravning af det demokratiske Danmark.

    Lenin, Stalin og Mao var vel også idealister?

  2. Jeg ved ikke om jeg skal sætte dig på min nye (reelt gamle) alternative politik-liste (blogbot er gået i ged for tiden) på http://www.polit-blogs.net/ . Foreløbig har jeg ikke sat dig på, så du må lige mail, hvis du starter igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *