Helle Thorning-Schmidt og det kommunistiske diktatur


(Helle Thorning-Schmidt med palæstinensertørklæde yderst til venstre)

….Helle Thorning-Schmidt blev født i Rødovre den 14. december 1966, og voksede op i et arbejderkvarter i Ishøj. Moderen var radikal, faderen var borgerlig. I 1982 startede hun som 15-årig på Ishøj Amtsgymnasium, og blev samme år en del af ‘Ishøj for fred’, som hun stiftede sammen med nogle gymnasiekammerater. På daværende tidspunkt knopskød diverse ‘for fred’-organisationer, der typisk var DKP-domineret og rettet mod NATO’s mobilisering mod truslen fra den kommunistiske østblok. ……

Læs mere på Uriasposten om Helle Thorning-Schmidt

Join the Conversation

1 Comment

  1. Jeg hader den falske og løgnagtige kælling til helle thorning schmidt. hun beviser gang på gang hvor utroværdig hun egentlig er. hun hører ikke hjemme i dansk politik. hun skulle flytte ud på en øde ø sammen med hendes latterlige parti og partifæller. så kan de løbe rundt og lege politikere.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *