I runde tal betaler de 20 procent bedst lønnede danskere faktisk halvdelen af al personskat i Danmark. Landets 40 pct. dårligst lønnede betaler omkring 10 pct. af al personskat tilsammen.

1 Comments

  1.  

    Det er virkelig vildt, vi mangler virkelig at forklare helt fra barn ben af, at vores samfund er et resultat af flid, hårdt arbejde og ikke mindst kloge investeringer – ikke bare af omfordeling fra næse til mund. Det er klart at dem i bunden af samfundet betaler en lille del af skatterne, men sammenlignet med andre lande er dette tal ret højt. Her kan man dog sige at dem der betaler de højeste personskatter også betaler en lang række andre skatter. Jeg har selv skrevet lidt om dette emne i et blogindlæg som i eventuelt kan finde her

     

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *