I runde tal betaler de 20 procent bedst lønnede danskere faktisk halvdelen af al personskat i Danmark. Landets 40 pct. dårligst lønnede betaler omkring 10 pct. af al personskat tilsammen.

3 Comments

  1.  

    Det er virkelig vildt, vi mangler virkelig at forklare helt fra barn ben af, at vores samfund er et resultat af flid, hårdt arbejde og ikke mindst kloge investeringer – ikke bare af omfordeling fra næse til mund. Det er klart at dem i bunden af samfundet betaler en lille del af skatterne, men sammenlignet med andre lande er dette tal ret højt. Her kan man dog sige at dem der betaler de højeste personskatter også betaler en lang række andre skatter. Jeg har selv skrevet lidt om dette emne i et blogindlæg som i eventuelt kan finde her

     

  2. Det er helt vildt! Der er virkelig brug for at der bliver sat mere fokus på hvem der betaler gildet! Lad være med at svine de hårdtarbejdende hvis du ikke selv laver en skid!

  3.  

    Til dem der siger at de rige løber fra alle andre er det måske også værd at lægge mærke til denne opgørelse der viser at de mest velståendes formuer ikke har rykket sig markant i de sidste 20 år! 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *