“Sort” razzia på villavejene

Sort
Told og Skat er parat til at køre rundt på villavejene i weekenderne og holde øje med håndværkerbiler for at komme sort arbejde til livs. Forslaget går ud på, at hvis ikke den håndværksmester, hvis bil er blevet observeret i weekenden, mandag formiddag kan vise Told og Skat en faktura på det arbejde, hans svende har lavet søndag eftermiddag, så falder hammeren. – Det nye ved vores forslag er, at de private kunder aldrig vil opdage, at der er en sag i gang mellem myndighederne og håndværksvirksomheden. Forslaget vil altså ikke krænke privatlivets fred, siger økonom Jakob Brandt fra Håndværksrådet. – Det er en ny vinkel på problematikken, som vi vil tage med i vores videre overvejelser, siger kontorchef Tage Christensen fra Told og Skat, som ser frem til at modtage forslaget fra Håndværksrådet.

GENIALT !! Så slipper vi måske for at sætte skatten på arbejde ned !!

One Reply to ““Sort” razzia på villavejene”

 1. Alle i Danmark, er udsat for tortur, ikke fysisk, men mentalt af Told og Skat.

  De skjuler statistikker, som går dem imod, udtalelse fra en embedsmand.

  De jagter befolkningen, for glemte ting, men hvis det er dem selv, ingen kommentarer i den konkrete sag. Vi er kun ansat for at jagte befolkningen, hvis vi begår fejl, er undskyld, med erstatning et ukendt begreb.

  Vi er fredet i klasse A1, hvorimod befolkningen er jagtet vildt.

  Uduelige embedmænd, med fejlsager til følge, arbejder fortsat med flere sager,
  hvar det erhvervlivet, var de fyret!

  ELLER ET EKSEMPEL PÅ ADVOKATOMKOSTNINGER SAMT RANSAGNING 20 PERSONER HOS SMÅ ERHVERVSDRIVENDE GAV 25.000 I STATSKASSEN, MEN OMKOSTNINGER PÅ OVER 2.000.000. JO DE I SKATTEVÆSENET HAR FORSTAND PÅ PENGE

  jOHNNY

Lukket for kommentarer.