Ayaan Hirsi Ali eller mere wienerbrød ?

Islam-kritiker Ayaan Hirsi Ali vil lave Muhammed-film i Danmark.

Ayaan Hirsi Ali vil gerne lave spillefilm om profeten Muhammeds liv i Danmark. Filmen kan blive et vigtigt undervisningsredskab for muslimer og forestiller sig en islamisk version af den berømte Monty Python-film “The Life of Brian” »De behøver bare at give mig et ring, så kommer jeg,« siger Ayaan Hirsi Ali til internetmagasinet Sappho.

https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3401300/

Lad os så se om den skatteyderfinancierede danske filmverden, har modet til at gøre noget der rykker. Tør de lave en film om noget der for alvor er et slag for ytringsfriheden ? – eller vil de gumle videre på deres wienerbrød, mens de planlægger endnu en film om flæskefede velfærdsnarkomaners små psykoser.

2 Replies to “Ayaan Hirsi Ali eller mere wienerbrød ?”

  1. Nej, for den danske kulturelite er den danske middelklasse stadig det værste verden kan byde på. Jeg så Jens Christian Grøndahl flippe ud i DR2 for en måneds tid siden, om middelklassen og småborgerskabet mv. Det er utroligt at det har deres interesse; men på den anden side, hvis vi ikke var der, havde de selvfølgelig ingen penge og hellere ingen at føle sig mereværdige end.

Lukket for kommentarer.