Hvor flytter de mon hen ?

Historien om 2 fiktive personer fra den tredje verden der gerne vil immigrere til vesten.


Dette er en veluddannet, ambitiøs og arbejdsom mand der gerne vil starte sin egen virksomhed. Han vil skabe vækst og bidrage positivt til samfundet.


Dette er en u-uddannet, kriminel og doven mand der gerne vil have flest mulige ydelser uden at yde noget for dem. Han vil blive en stor belastning for samfundet.


Dette er et land med mange muligheder og lav skat. Her kan du blive skabe værdier, som du selv får lov at beholde. Der er kun minimumsydelser til de uproduktive.


Dette er et land med verden højeste skatter på arbejde og værdier, samdigt har det verdens mest generøse uddeling af ydelser til dem der ikke yder noget til samfundet.

Så er spørgsmålene :

Hvor ville du flytte hen hvis du var den første fyr ? Og hvor ville du flytte hen hvis du var den anden fyr ? Tror du at de arbejdsomme og dygtige vil bo i Danmark ? Hvilket land vil forblive rigt i fremtiden ? Hvilket land vil, før eller siden, hensynke i fattigdom ?

One Reply to “Hvor flytter de mon hen ?”

 1. En sosialist vil si: USA er, vil bli et land for de få rike, med 90% av folket i dyp fattigdom. (Det er derfor amerikanere flest bor i bobiler i enorme bobilparker, mens noen få rike bor i luksusvillaer)
  I Skandinavia vil inntekten fordeles jevnt slik at ingen er rike, og
  alle er trygge og lykkelige. Vi finner sikkert en forklaring på hvorfor industrien flagger ut.

  En liberalist vil si: Skandinavia? For spesielt interesserte. Norske fjell og sosialklienter, Danske smørrebrød, snaps og sosialkilenter, Svensk vodka og sosialklienter. Og Volvo.
  Og noen få statseiede bedrifter hvor ingen regnskap er offisielle.

  USA: Land of the free, der tar du ansvaret for din egen situasjon, du har rett til å søke lykken, men du har ingen rett til å finne den.

Lukket for kommentarer.