Danskerne er tilfredse med skatten

Følgende kan man læse i avisen i dag:

Langt de fleste danskere betaler deres skat uden at brokke sig.

Selvfølgelig.. Systemet er jo baseret på at at 1/3 yder og 2/3 nyder.. Så skulle da ta’ mig fanden hvis de 2/3 ikke var tilfredse med systemet. Danske journalister er nogen af de dårligst uddannede og dummeste mennesker der findes i denne verden.

8 Replies to “Danskerne er tilfredse med skatten”

 1. Man kan også læse at de utilfredse talte 63% i 1990 og 41% i 1998. Men hvis det ikke lige passer ind i ens kram, så kan man jo altid vælge den slags irriterende kendsgerninger fra og bitche løs om journaliststanden i stedet.

  Tåbe!

 2. Og jeg har også lugteost med på madpakken, ikke? Du er i sandhed et fjols. “Hvad er vigtigst – frihed eller tryghed?” Jamen, de to begreber er jo åbenlyst antonyme. Jeg foretrækker et trygt og frit liv. Du er velkommen til at vælge et utrygt liv i frihed. God tur til Afghanistan.

 3. Ja ja Rasmus 2/3.. Jeg skal nok betale for din tryghed et par årtier endnu. Du er en slavesjæl, der ikke ville kunne forstå eller værdsætte frihed, om den så hoppede op og bed dig i røven.

 4. Hej

  Mage til egoistisk bavl skal man lede længe efter. Her er tydeligt et eksempel på, at det ikke kan være hjernen som gør personen platfodet !

 5. Hei Allan, takk for det. Jeg har skrevet flere artikler om skattekonkurransen i de nye EU-landene samt en del søkerland.
  Også Luxembourg taler Brussel midt imot og sier at EU ikke kan bestemme over enkeltlands skatteregimer.
  Chirac & Co fortviler, for de er avhengig av å gi alle parasittene sine føde, i stedet for å samle mot, og be dem finne egen føde.
  Men da ville de jo tape taburettene, og det går vel ikke.
  Du må bare benytte data fra disse postingene om du vil det. Det viktige her er å spre ideer og kunnskap!

Lukket for kommentarer.