Regningen kastes ind i børneværelset !

Lavere skat på arbejde ventes at blive et af de udspil, der i dag kommer fra Velfærdskommisionen. Men allerede inden forslaget er fremsat, bliver det skudt ned af et bredt flertal i Folketinget.
Helle Thorning-Schmidt og Pia Kjærsgaard afviser begge at tale om skattelettelser, når der skal diskuteres velfærd. Også de konservative har accepteret. at skattelettelser ikke bliver et tema i velfærdsdiskussionen.

Det er bare for tyndt.. I stjæler videre af vores private ejendom for dele ud til jeres vælgere.. Ungdommen skal betale regningen for at I, og jeres venner, kan rende rundt på efterløn. Generationen der åd deres egne børn kaster regningen ind i børneværelset. Føj for satan..

One Reply to “Regningen kastes ind i børneværelset !”

Lukket for kommentarer.