Islamister benægter Holocaust

Muslimsk broderskab støtter Irans præsident i angreb på jøder. To uger efter, at Det Muslimske Broderskab vandt 88 sæder i parlamentet og etablerede sig som Egyptens eneste betydelige politiske oppositionsgruppe, har organisationens leder udsendt en erklæring, hvor han fordømmer USA og kalder Holocaust en »myte«.

Så er min tålmodighed med disse sindsyge mennesker og deres religion brugt op. Nu må de fandme igang med at reformere, og det skal være nu.. Ellers må Israel være i sin gode ret til at foretage et forebyggende angreb disse lande. Og til dem der har bestilt ferie i Egypten siger jeg bare: ” Aflys og tag til Israel i stedet….”

One Reply to “Islamister benægter Holocaust”

  1. som om israel kan ikk en skid for det første uden usa vil de være et stort nul tal såå tal ikk så meget om israel
    de muslimske lande blir faktisk meget stærker de er meget stæker end fø se nu bare saudi arabien og det ikk kun et muslmisk land snart vil de komme til magten usa blir svager og når den blir svager gør usa os og de eu lande er os begyndt at blive meget meget svagee men mange af dem af da stadig meget stærke lande hvis det militært . men allan tænk dig om israel er ikk et ferie sted ikk tag til israel men til egypten tro mig de israelske idioter tror de eer noeget de kikker på folk underg g iær på araber jeg var med en ven i israel han er araber og så mødervi en jøde som begynder og skælde os ud han råber som en skør gorila

Lukket for kommentarer.