Fatwa

Det er ikke tit der står noget spændende i Ekstra Bladet, men denne artikel må jeg simpelthen videregive.

EKSTRA BLADET udsteder hermed en fatwa imod den bande omkringrejsende muslimer, som med opholdstilladelse og/eller statsborgerskab i Danmark har travlt med at bagtale vor nation. Deres hensigt er at få den muslimske verden til at boykotte Danmark.

VI NÆVNER – med Jyllands-Posten som kilde – de rejsende bander ved navn, så Allah, Gud og mennesker kan finde og straffe dem. Der er tale om Islamisk Trossamfunds imam på Fyn, Abu Bashar, den tyrkiske indvandrer Zeki Kocer, den pakistanske indvandrer Sarvar Shoudri, egypteren Ahmad Harbi og Nour-Edin Fattah, også fra Islamisk Trossamfund. Dette kompagni var medio december i Egypten for at piske en stemning op imod Danmark.

SIDSTI december var en ny delegation i Syrien og Libanon i samme ærinde. Det drejer sig om Islamisk Trossamfunds talsmand, Kasem Ahmad, bestyrelsesformand Mahmoud Mansour, Ahmed Akkari og Ã…rhus-imam, sheik Raed Hlayhel.

SOM AFSLØRET i Ekstra Bladet i går har disse danskfjendtlige bander vist deres landsmænd i disse diktatur-regimer alle mulige tegninger, fundet på internet og andre steder, af Muhamed, fremstillet som pædofil – og foregivet, at nedgørelse af islam er almindelig i Danmark. Skønt vor fredelige nation såmænd blot har brugt tre måneder på at småsnakke om Jyllands-Postens halvkedsommelige tegninger, der intet har med denne beskidte aktion at gøre.

PIA KJÆRSGAARD kom forleden for skade at kalde de rundrejsende bagtalere ‘landsforrædere’. Hun har åbenbart mere ret, end nogen har lyst til, at hun skal få.

DET ER NU lykkedes for disse handelsrejsende i plat, løgn og socialhjælp at fremkalde en fatwa – en opfordring fra den førende egyptiske medicinmand, stormufti Mohammed Abd-al-Wahhab al-Tantawi, til at boykotte danske varer. De mørke mænd må dog fortsat kysse danske piger, hvilket vi imidlertid gerne vil frabede os.

STORMUFTIEN indlemmeshermed i Ekstra Bladets fatwa sammen med rejseselskaberne. Uvidende vantro skal være klar over, at en fatwa er en vejledning af troende.

VOR FATWA har følgende budskab: Vi beder Fanden om at straffe hver en løgnagtig muslim, som drager rundt med falske budskaber om den danske nation. Og vi beder Allah om at eksportere alle ondskabsfulde muslimer, der er krøbet i ly i det danske demokrati, mens de bruger kræfter på at svine det til. Lad dem få plads i et af de 56 muslimske diktaturer, som de har så travlt med at rejse rundt til for tiden – selv om de engang flygtede fra dem.

DET VAR det hele. Pyha, hvor det lettede!

https://www.ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=330010