Ahmed Akkari og sharia sponsoreret af vestens skatteydere.

Ahmed Akkari (som mener ikke-tilslørede piger fortjener spark) og hans ligesindede lever godt af vestens dumhed. Birte Weiss (S) gav ham og hans familie humanitær opholdstilladelse.

Kunne Birte Weiss ikke forklare hvordan hun kom frem til det ?

https://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=335213
https://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=335215
https://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=335214
https://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=335217

Ahmed Akkari er ikke alene med sine holdninger til sharia lov og nedsættende syn på kvinder. 40% af britiske muslimer er enige (har desværre ingen tal for danske.)
Læs telegraph. Vestens beboere bliver nødt til at træde i karakter og tage en komfrontation med disse middelalderlige synspunkter. Jeg gider ikke mere multikulturel forståelse med idioter. Hold op med at støtte psykopater og terrorstater som Palestina.

Much of the Muslim assertiveness is an outgrowth of Europe’s disastrous love affair with multiculturalism. In theory, immigrants were to be encouraged to maintain their own identity and traditions in exchange for accepting Europe’s system of shared values. In practice, it has mostly been a plan for hands-off separatism and resistance to assimilation.

Governments offer financial help in building schools and places of worship, and encourage the importing of imams from Arab countries, many of them predictably haters of the West. Raed Hlayhel, an imam in Denmark, for instance, was part of an entourage that toured the Middle East, building rage over the cartoons. He and the other imams took along several fabricated cartoons, one showing Muhammad as a pedophile and another depicting him having sex with a dog. Shouldn’t these provocations earn each of these imams a one-way trip back to the Middle East?

As historian Fred Siegel of New York’s Cooper Union points out, many of the imams have taken a page out of Yasser Arafat’s book, speaking tolerantly in Europe, but calling for blood when on the Arab media. He says Muslim spokesman know how to game Western liberalism, demanding free speech when they deny the Holocaust, then dropping the free-speech argument and arguing that anti-Muslim criticisms and cartoons should be censored on grounds of multicultural sensitivity.

Yahoo news

3 Replies to “Ahmed Akkari og sharia sponsoreret af vestens skatteydere.”

 1. Apropos sponsorering og understøttelse af fundamentalismens fremmarch i verden…..

  Check efterfølgende link

  https://www.adnki.com/index_2Level.php?cat=Religion&loid=8.0.249386982&par=0#

  … hvor artiklen fortæller om EU sponsorering af implikation af sharialovgivning i et traditionelt kristent samfund med sekulær lovgivning, hvor muslimer er lykkedes i at “skabe” deres egen stat/parallelsamfund i staten Phillipinerne på øen Mindanao.
  Et samfund, en stat, der ellers tæller omkring firs (80) millioner kristne og en muslimsk minoritét, der kan opgøres til 4,6 procent.

  Prøvesmag blandingen af sharia/parallelsamfund og demokrati….. demokrati og sharia/parallelsamfund……
  Nej, vel? Ikke lige min smag!

  “Vi”, europæerne er allerede derude i verden “på forkant med udviklingen” ved yde monetær og anden juridisk(dansk) ekspertbistand iht at implementere sharialovgivning i et overvejende kristent land, og medvirkende til nedbrydningen af de basale værdier, der er vort eget, og også tidligere Phillipinernes, grundlag, for en muslimsk befolkningsandel på 4,6 procent!!!

  Man prøver at forestille sig, hvilke planer disse EUpolitikere har med den sekulære lovgivnings konvertering til sharia, selvfølgelig med blide overgange, der kan få befolkningen i Europa til at sluge kameler…..

  I mellemtiden kan vi “øve” os på mere fjerntliggende samfund og kristne kulturer og understøtte opløsningen af sekulære og demokratiske samfund.

  Vi er altså tydeligvis med til selv at give det indtryk, at vi synes, at sharia er ååååh, så fantastisk og ønskværdigt…….
  Gad vide, hvad de stakkels mennesker på Philippinerne siger, når man af hjertens godhed og “menneskelighed” i Europa undergraver andre nationer og understøtter deres fremtidige undergang via den slags projekter.

  Næste stop Vestbredden og Ghaza, hvor Hamas som punkt nummer et på dagsordenen har indførelse af sharia….. Sharia og demokrati… Hvorfor smager det så underligt? De vil afskaffe “os” og “vi” er servile og til tjeneste.

  Så vågn da, for fanden og alle hans forbandede små imamhjælpeånder, OOOP!

  VÃ…Ã…Ã…GN OOOOOOP!

 2. Nu er jeg snart træt af de muslimske idioter, og især drengerøven Ahmed Akkari, der tror de kan styre den danske dagsorden via islamiske korstog og trusler, bl.a. mod Naser Khader. De rabiate muslimer, især imamerne, her i DK skaber ikke andet end problemer. Et fransk TV-program vist på TV2, den 23/3-06 viser med al tydelighed, hvilke hensigter islamisterne/imamerne har med deres virke i DK. Hvis de er så meget imod det vi står for i DK, hvorfor i alverden pakker de så ikke deres sydfrugter og rejser derhen, hvor deres ligesindede halvhjerner befinder sig?? Der er INTET i den yderliggående islamiske tro, som en rettroende og NORMALT tænkende dansker kan sympatisere med, og derfor har den danske befolkning INTET at bruge dem til her i landet, og enhver mulighed for få dem smidt ud af landet bør følges op.

Lukket for kommentarer.