Ayatollah Kjeld Holm igen

Ayatollah Kjeld Holm stjæler igen fra småkagedåsen.

Luksusbolig til 208 kr. om måneden . Så lidt kan biskoppen i Ã…rhus, Kjeld Holm, nøjes med at betale i månedlig husleje for en 100 kvadratmeter udsigtslejlighed i et af de mest mondæne områder i den jyske hovedstad. Og ifølge B.T. bor Kjeld Holm ikke selv i lejligheden. Til gengæld har datteren blandt andet boet gratis i flere måneder. Den 60-årige biskop bor til leje i en næsten nybygget arkitekttegnet embedsmandsbolig på martriklen lige ved siden af. Lejen for denne luksusbolig, tegnet af arkitektfirmaet Kjaer og Richter, er dog langtfra så billig som for udsigtslejligheden. Villaen må Kjeld Holm betale 3.350 kr. for om måneden – plus forbrug.

https://www.berlingske.dk/business/artikel:aid=699386/

Hvad mon din arbejdsgiver siger til det ?

(Ups..et billede af Jesus.. Nu bliver jeg nok dræbt af sindsyge selvmords protestanter fra den danske folkekirke.)

Og hvad med skattevæsnet ? Så vidt jeg ved er skattepligtigt at få en gratis bolig stillet til rådighed. Har Keld Holms datter både forbindelser til himlen OG skattevæsnet ? WOW en eller anden burde gifte sig med hende.. hurtigt..

5 Replies to “Ayatollah Kjeld Holm igen”

  1. Skattepligtet udlignes af bopælspligten. Ja, præster slipper billigt. Nej, de kan ikke vælge at bo et andet sted. Samme regler for skovløbere. “Så vidt jeg ved” – fedt at købe domænet “skattetryk.dk” og så ikke vide bedre.

  2. En datter har altid ret til at bo på sine forældres ejendom. Det er ikke ulovligt – de er lovmæssigt samhørende.

  3. Det skal jeg huske når min søn flytter ind i en lejlighed som jeg ejer (huslejefrit). Kan jeg henvise skattevæsnet til denne tråd som dokumentation ?

Lukket for kommentarer.