Krisen er under kontrol


Tyrkiets udenrigsminister Abdullah Gül her med sin britiske kollega Jack Straw.

Det østrigske formandskab har bedt den tyrkiske udenrigsminister, Abdullah Gül, om at præsentere et tyrkisk bud på, hvordan konflikten mellem de muslimske lande og EU kan løses på længere sigt.

https://politik.tv2.dk/article.php/3691595.html

Her vil Gül fremlægge ideen om at skabe en såkaldt Alliance af Civilisationer, der skal binde den arabiske og vestlige verden sammen – og se på, hvad de to forskellige kulturer og religioner kan lære hinanden.

https://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=439538


Pave Benedict XVI kommenterer.

»Det er nødvendigt og påkrævet, at religioner og deres symboler bliver respekteret, og at troende ikke bliver objekter for provokationer, som kan bremse deres udvikling og fornærme deres religiøse følelser«, sagde paven i en kritik af Jyllands-Posten.

https://nyhederne.tv2.dk/article.php?id=3691069
https://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=439557

Vort gamle Danmark skal bestååååååå,
så lææææææænge bøøøøøøøøøgen spejler
sin top i bølgen blååååå,
sin top i bølgen blååååå.

7 Replies to “Krisen er under kontrol”

 1. Truer han ?

  I skal respektere min tro, så meget som jeg respekterer jeres. Ellers kan vi aldrig tale om en verden, der lever sammen i fred og harmoni«, sagde Erdogan.”>

 2. Tror du at Europa bliver muslimsk eller hvad er hensigten med dit europakort? Samme spørgsmål angående Danmarkskortet…

 3. Hold da kæft hvor er jeg træt af religiøse tosser i politik. Abdullah Gül skal bare blande sig helt uden om..

 4. Tja hvis Tyrkiet der med god vilje kan sige at have små 2-3% af landet inden for Europas grænser bliver optaget i EU er der jo intet til hinder for at vi også kan optage vestbreden (de bruger jo i forvejen rigeligt af vores penge, på at bekæmpe fx kristendom) !

  Selvfølig skal det u-land da ikke med, hvilket alle befolkningerne i Europa har yttret forlængst, det er igen kun de fjerne såkaldt veluddannede EU-politikkere der ønsker det !

  Og til svar længere oppe, JA så er der meget stor sansynlighed for hvis vi ikke snart begynder at tænke os om at gamle europa bliver muslimsk område….Men nu er det måske ligefrem en skam at være national ?

  I princippet ville Danmark være nul og nix, havde det ikke været for vores nationalisme (det samme kan siges om de andre veludviklede pengestærke europæiske lande) det skyldes at vi var (ja jeg skriver VAR) en homogen befolkning der alle trak i samme retning, høj som lav, og i kriser stod vi sammen skulder ved skulder……Synes i stadig det er sådan ?

Lukket for kommentarer.