Tøger Seidenfaden taget med buskerne nede.

Var politikens redaktion medforfatter til de 11 ambassadøres brev til regeringen ? Redaktionen var i besiddelse af en kladde til brevet – et udkast, der havde cirkuleret mellem ambassadørerne i København, kort før de sendte det officielle brev. Og Tøger kom ved en fejltagelse til at benytte kladden, i stedet for det endelige brev, i avisen. Ups..

Hvordan kan det gå til ? Hvordan havde I fået den ? Skrev I lidt med ? Stammer misæren om Muhammed i virkeligheden “lidt” fra Politikens redaktionslokale ?

https://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=439519

Tøger Seidenfaden mener det bare var en fejl. Jeg mener Tøger Seidenfaden er et lille pattebarn, der ikke vil tage ansvar for de svinestreger han laver.

Godt indlæg her..
https://www.uriasposten.net/?p=3124

Min photoshop heltinde tager Tøger under behandling..
https://www.polemiken.net/?p=2825

“If you don’t read the newspaper, you are uninformed; if you do read the newspaper, you are misinformed.”

Mark Twain

6 Replies to “Tøger Seidenfaden taget med buskerne nede.”

  1. Tøger skader direkte nationen ved at insistere på at vi er racister og vores regering er ondsindet. Ganske trist, et mærkeligt akademisk egotrip

  2. Jeg mener I fornægter fakta. Danmark er et racistisk land og hvis nogen er et pattebarn er det Anders Fogh, der er midt i en forfejlet magtdemonstration der er dømt til at gå galt for Danmark og danskere.
    Tøger tør sige tingene som det er og sætte dem ind i en sammenhæng som måske kan trænge igennem. Men det er svært i et land der hylder Pia K som var hun miss Universe.

  3. Til Betty:
    Anders Fogh og Pia K. forsvarer vort demokrati. Seidenfaden sympatiserer med de muslimer, der angriber det. Hvem er det så lige, der er skadelig for Danmark.

  4. Det var da en utrolig infantil kommentar sektion,
    findes der mon vågne mennersker i dette fordumende land??

Lukket for kommentarer.