Egyptisk popmusik med dansk kor

Efter gennembruddet med “Jeg hader Is­rael” og opfølgeren “Hitting Iraq” er den populære egyptiske sanger Sha’aban abd al Rahim aktuel med et nyt hit.

Denne gang vender han sin vrede mod Danmark på “Al vor tålmodighed er slup­pet op”, der bl.a. indeholder strofer­ne: “Hvem er Danmark, venner? Folk der opdrætter køer”. De ønsker at ødelægge hans (profetens) billede. De dumme svin.”

https://nyhederne.tv2.dk/article.php?id=3705939

Koret udtaler:

“Nu har vi igennem mange år arbejdet målrettet på at skabe en hadsk stemning mod Israel og USA. Vi er glade for at et så stort lyrisk talent som Sha’aban abd al Rahim har tid og lyst til at fortsætte vores arbejde. Det var selvfølgelig kedeligt at det skulle gå ud over lille Danmark, men vi siger UNDSKYLD og synger videre.”