Niels Helveg Petersen (R) er en klam lille spytslikker

Niels Helveg Petersen (R) er en klam lille spytslikker, og han er ikke blevet meget klogere siden han slikkede støvler for lederne af de gamle østblok diktaturer. Jeg væmmes over ham og hans parti.

Selv om der er bred enighed i Folketinget om at holde de dansk-muslimske imamer uden for Muhammed-krisen, afholdt tidl. udenrigsminister, folketingsmedlem Niels Helveg Petersen (R) forleden et personligt møde med imamer og repræsentanter for de dansk-muslimske organisationer, som har spredt falske oplysninger om Danmark under rejser i Mellemøsten.

Under et halvanden time langt møde torsdag den 16. februar i Odense, som bl.a. talte den hårdt kritiserede imam Ahmad Akkari, angreb Helveg Petersen både den danske tone i indvandrerdebatten og dansk udlændingepolitik.

https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3576648/
https://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=700908/

2 Replies to “Niels Helveg Petersen (R) er en klam lille spytslikker”

Lukket for kommentarer.