Miraklet fra South Park

Det er lørdag morgen, og efter at have læst mine seneste indlæg, synes jeg det ville skabe lidt balance hvis jeg fornærmede nogle andre religiøse grupper idag. Så i Dave Allens stolte tradition er her en film med drengene fra South Park. Episoden hedder “Bloody Mary” og handler om da en statue af Jomfru Maria begyndte at bløde (gæt selv hvorfra)..

Se filmen her

Filmen har skabt kontroverser i bla USA. Der er lidt baggrunds info her.

3 Replies to “Miraklet fra South Park”

  1. Men her bliver der IGEN vist et flot eksempel på at man sagtens kan håne og spotte alle andre religioner end lige Islam.

    Jeg siger hån løs, men glem ikke islam, især ikke jer dobbeltmoralske hykleriske Amerikanere der næsten stod på nakken af hinannen for at lægge afstand til muhammed tegningerne !

  2. HAA!!
    Idiot, hvis du kendte lidt til South Park ville du vide, at de geniale bagmænd Trey Parker og Matt Stone ved flere lejligheder igennem serien har gjort grin med alle religioner, inklusiv Islam. Tilmed også efter muhammedkrisen (hvilken den sjovt nok er blevet døbt i DK, så ved vi i hvert fald hvem skurken er) og med den som perspektiv. Pas på med ikke selv at blive en hykler.

  3. Jericow, hvis du læse skattetryk.dk jævnligt var du også klar over at vi allesammen (næsten) er helt klar over det faktum. Fjols.

Lukket for kommentarer.