Islam: Løsningen er sex

Her er en ide. Hvordan får vi trukket en forstenet middelalderligt muslimsk kultur ud af mørket, og ind i oplysningens lys ?

Glem mændede, og brug alle ressourcer målrettet på kvinderne. For mange muslimske mænd er åbenbart gået i stå mentalt, eller bevæger sig endda baglæns. Eksempel: På universitetet i Doha, Qatar er 3/4 (ifølge WeekendAvisen) kvinder. Universitetet i Doha udmærker sig ved at være et af de eneste universiteter i mellemøsten hvor det eneste adgangskriterie er kvalifikationer – og ikke køn, eller familierelationer. Resultat: 75% af de studerende er kvinder.

Forestil jer når disse kvinder er færdige med deres uddannelse og skal have mand og børn. Vil de (hvis de har et valg), vælge en flagbrændende, stupid, undertrykkende og uoplyst extremist ? Eller vil de vælge et veluddannet og oplyst mandfolk ? Hvis kvinderne bliver veluddannede og klar til at stille nogle krav til deres fremtidige mage – vil det blive et kriterie for at få lov til at formere sig, at mændene begynder at rykke sig. Hvis de ikke rykker sig, vil deres kvinder hen ad vejen finde andre i det globale samfund at få de fremtidige generationer med – og det middelalderlige tankegods vil (i løbet af en generation) gå til grunde. Hvis de muslimske mænd derimod rettidigt vælger at få uddannet sig, vil de dermed opnå retten til at formere sig med deres egne kvinder – og så vil de alligevel være steget ombord i det tyvende århundrede. Og velkomne skal de være. Dette ville virke i mellemøsten, i Palestina, i Europa, i Danmark, eller hvorsomhelst. De 3.g gadedrenge der gør dele af Danmark usikkert, ville blive den sidste generation – hvis muslimske kvinder var veluddannede, ville de afvise de før nævnte som potentielle fædre til deres børn, og ved deres valg af mage smelte sammen med resten af befolkningen.

Den primære motivation for alle mænd er sex. Eller lidt mere specifikt, retten til at formere sig. Hvis de mister denne ret, vil de gøre alt for vinde den tilbage. Mister de retten, er problemet løst. Kæmper de for retten, er problemet løst. Voila, bare ring hvis der er andre problemer i verden jeg skal løse for jer..

4 Replies to “Islam: Løsningen er sex”

  1. De muslimske Q’er er RELIGIØST opdraget til ikke af gifte sig med andenrangsmennesker=dhimmier=kristne.

    Så du må konvertere, hvis du vil i kjortlen på en muslimsk Q.

  2. Jamen der er jo heller ikke noget til hinder for at de muslimske kvinder kan finde veluddannede muslimske mænd?

    Tror ikke det var ment som en kontaktannonce fra Skattetryk.dk’s side?

  3. næ, ikke mig personligt.. jeg er allerede gift 🙂

    Citat: Hvis de muslimske mænd derimod rettidigt vælger at få uddannet sig, vil de dermed opnå retten til at formere sig med deres egne kvinder – og så vil de alligevel være steget ombord i det tyvende århundrede. Og velkomne skal de være.

  4. Lyder som en helt igennem god plan – og giftermålene skal jo helst være med muslimske mænd hvis påvirkningens positive effekt skal indtræde.

Lukket for kommentarer.