Tak, kære israelske venner

Jeg bliver helt forlegen. Vi elsker også jer !! På Danmarks vegne siger jeg “TAK”.. Staten Israel, og dens indbyggere, skal vide at de har mange venner i Danmark, og at vi parate til at forsvare jeres ret til at bo i staten Israel med næb og kløer. Vi, jeres venner, vil også forsvare jøders ret til leve frit og tryg i Danmark (eller hvor-som-helst) i fremtiden – og enhver der prøver at indskrænke denne ret vil komme under behandling her hos jeres danske venner. De kræfter der findes i Danmark, som bagtaler og bekæmper staten Israel, vil aldrig finde ro til gennemføre deres forehavende. Stol på det.

Held og lykke med at forsvare og udvikle jeres nation. Giv aldrig efter for extremister, I arbejder for udbredelsen af demokrati i mellemøsten.

Med de kærligste hilsner,
Allan fra skattetryk.dk

Dansk-israelsk Selskab

One Reply to “Tak, kære israelske venner”

Lukket for kommentarer.